Handelsbanken er blant de tre mest attraktive bankene å jobbe i

Handelsbanken er den tredje mest attraktive arbeidsgiveren blant alle bankene i Norge, og rykker totalt opp fire plasser på Universums siste rangering over hvor studentene har lyst til å jobbe.  – Det er utrolig gøy å se at så mange anser Handelsbanken en attraktiv arbeidsplass. Dette gir god motivasjon til å fortsette arbeidet med å vise frem Handelsbanken som en fantastisk arbeidsplass fremover, sier Fride Rikke Roska, employer branding-ansvarlig i Handelsbanken Norge.

Publisert 24.05.24

Hvert år gjennomfører Universum en undersøkelse blant studenter for å rangere landets mest attraktive arbeidsgivere. I år er Handelsbanken blant de tre mest attraktive bankene i landet å jobbe i. I tillegg rykker Handelsbanken opp fire plasser til en 17. plass på listen. I år har nesten 11.000 studenter deltatt i undersøkelsen.

Fride Rikke Roska, employer branding-ansvarlig i Handelsbanken Norge.

– At vi havner på en tredjeplass for de mest attraktive bankene i landet å jobbe i, er utrolig stas. Vi jobber aktivt med å vise hvem Handelsbanken er og hva som gjør det til en god arbeidsplass, sier Fride Rikke Roska.  

Klatrer i kategorien business

Undersøkelsen viser at Handelsbanken Norge klatrer hele syv plasser opp, til 14. plass blant kvinner innenfor kategorien business, og syv plasser opp blant menn innenfor samme kategori, til 16. plass. Totalt sett for økonomer havner Handelsbanken i år på en 17. plass, opp fra 21. plass i fjor. 
 
Plasseringen på attraktivitet er målt på spørsmålet «hvem er din drømmearbeidsgiver?».

Dyktige medarbeidere bidrar til fornøyde kunder

I Handelsbanken jobber vi hele tiden for å ha de mest fornøyde kundene, det krever dyktige ansatte som ser hva kundene har behov for. HR-direktør i Handelsbanken, Petter Kjellevold, synes det er flott at Handelsbanken er blant de tre mest attraktive bankene å jobbe i.  

– I Handelsbanken skal kundene alltid få vårt beste råd. Derfor er det viktig at vi oppleves som en stadig mer attraktiv og interessant arbeidsplass for godt utdannede, slik at vi kan fortsette å tiltrekke oss de beste rådgiverne, sier Kjellevold. 
 
Handelsbanken har landets mest fornøyde bankkunder. Det viser ferske resultater fra Norsk Kundebarometer 2024, som ble offentliggjort 7. mai. Les mer om resultatene.  

Petter Kjellevold, HR-direktør i Handelsbanken Norge.

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Handelsbanken? 

Bli bedre kjent med de flotte folkene vi har her i Handelsbanken, hvordan deres arbeidshverdag ser ut og hvordan det er å jobbe her.

Relaterte artikler