Sommerferie med en verden av muligheter

Sommerferien nærmer seg for alvor, og alt ligger til rette for at vi i år kan benytte oss av alt det fantastiske det store utlandet har å by på. Så lenge passet er gyldig vel og merke.

Frode Teigen Gjerde
Frode Teigen Gjerde

Seniorrådgiver, Private banking

Uansett om ferien tilbringes i Norge eller utlandet, så har du en rekke fordeler som Private Banking-kunde i Handelsbanken som kan være nyttig å ha med seg på reisen.

Reiseforsikring

Det viktigste først. Benytter du World Elite-kortet når du betaler reisen så har du en reiseforsikring for deg og familien din med meget god dekning dersom uhellet skulle være ute.

Skulle for eksempel innsjekket bagasje bli forsinket, kan det ofte legge en demper på reisens begynnelse. Derfor er det trygt å vite at forsikringen erstatter utgifter til nødvendige klær, toalettsaker og sportsutstyr for å gjennomføre reisens hovedaktivitet for inntil kr. 15.000,- per sikret eller maksimalt 40.000,- når flere sikrede reiser sammen.

Hvis du i tillegg benytter kortet ved leie av bil vil det heller ikke være nødvendig å betale for den kostbare egenandelsforsikringen som bilutleieselskapene tilbyr.
Fullstendige forsikringsvilkår

Lounge key

De fleste utenlandsturer begynner ofte fra en nærliggende flyplass. I sommerferien er det som regel flere reisende enn vanlig. Dette fører til at man i mange tilfeller må møte opp i veldig god tid før avgang. Hva skal man benytte all den tiden til? Shopping, mat og venting er stort sett aktivitetene som tilbys på norske flyplasser. Og ventingen tilbringes ofte i en litt dårlig stol eller stående utålmodig rundt gaten.
Dersom du ønsker det litt mer behagelig så anbefaler vi på det varmeste å benytte seg av enten OSL-loungen på Gardermoen, Bergen lounge på Flesland eller North Sea lounge på Sola. World Elite kortet fungerer som inngangsbillett og gir deg og en medreisende gratis inngang. Her kan du slappe av i rolige omgivelser, nyte et lett måltid, noe godt å drikke, lese en avis eller surfe på internett i en rolig og stressfri atmosfære før du reiser videre.  

Husk også at du gjennom world elite-kortet og LoungeKey har tilgang til over 1000 flyplasslounger rundt om i verden. Har du lastet ned LoungeKey-appen så har du full oversikt over de forskjellige loungene og kan benytte deg av disse ved eventuelle mellomlandinger eller hjemreise. Det er gratis inngang for kortinnehaver og en gjest her også.

Hertz President’s Circle

Vel framme og med behov for leiebil, er du sannsynligvis ikke den eneste. Etter en lang reise så er det ikke alltid like spennende å stå i lang kø for å hente ut bilen. Som Private Banking-kunde i Handelsbanken er man automatisk kvalifisert til President’s Circle medlemskap. Dette gir en rekke fordeler hvor man blant annet slipper å stå i lang kø, men kan gå rett i bilen alternativt gå i egen fast track skranke. I tillegg er det standard oppgradering med en bilgruppe, garantert tilgjengelighet på bil og gratis tilleggssjåfør (begrenset til ektefelle/partner).

Dersom du ikke allerede har registrert deg som President’s Circle-medlem anbefaler vi at du kontakter Private Banking-rådgiveren din. Da kan du få hjelp med registering av tjenester du eventuelt mangler tilgang til.

Concierge service

Noen liker å fikse alt selv og har full kontroll og oversikt over det meste her i livet. Både hjemme og på ferie. Være seg hvilke restauranter som er å foretrekke, arrangementer som anbefales, utflukter, transportalternativer, hoteller og så videre.

Andre setter pris på å slippe og kanskje spesielt når man er på ferie og ikke er like godt kjent som hjemme.

Mastercard Concierge serivce er der for å løse utfordringer og gjøre livet hjemme og ikke minst på reise litt enklere. De har døgnåpent, et stort kontaktnett, er godt kjent og har kvalitetssikret forskjellige aktører rundt om i hele verden innenfor en rekke områder. De kan hjelpe deg med å bestille bord på en spesiell restaurant eller gi mange gode tips basert på dine preferanser. Få billetter til en unik konsertopplevelse, idrettsarrangement eller få hjelp til å skreddersy hele ferien om ønskelig.

Vet du allerede nå at du gjerne skulle hatt litt bistand i forbindelse med din kommende reise, er det bare å ta kontakt så fort som mulig. Jo tidligere jo bedre!

Husk å lagre telefonnummeret til Handelsbanken Private Banking +47 22 39 76 50 (tast 2 for concierge service) slik at det er lett tilgjengelig om du skulle trenge det. Du finner telefonnummeret på baksiden av World Elite-kortet. Alternativt kan du sende en forespørsel på e-post: handelsbanken@concierge-mc.com.

Flight park

Reiser du fra Gardermoen og ønsker å benytte bil for å komme deg til og fra, så er Flight Park et meget godt alternativ. Ved avreise leverer du bilen på korttidsparkeringen rett utenfor avgangshallen og ved ankomst hentes bilen på samme sted. Det er smidig, kort vei og utrolig behagelig når man skal ut å reise med mye bagasje. Ikke minst er det rimelig sammenlignet med andre parkeringsalternativer. I tillegg vil du med ditt World Elite-kort være sikret 15 % rabatt. Med Flight Park slipper du å lete etter ledige parkeringsplasser samt frakte bagasje og barn fra parkeringsområdene til terminalen. Ønsker du i tillegg fulladet batteri, nyvasket bil, utføre EU-kontroll eller andre tjenester, så kan dette også avtales og utføres mens du er på ferie.

Vi håper sommeren 2022 står til forventningene. Riktig god sommer!

Relaterte artikler