Ta med fordelene på ferie

Du har en rekke fordeler som private banking-kunde i Handelsbanken som kan være nyttig å ha med inn mot sommerferien, enten den skal tilbringes i Norge eller i utlandet

Frode Teigen Gjerde
Frode Teigen Gjerde

Seniorrådgiver, Private banking

Publisert 20.06.22

Reiseforsikring

Betaler du reisen med World Elite-kortet, har du en reiseforsikring for deg og familien din med meget god dekning dersom et uhell skulle være ute.

Om innsjekket bagasje blir forsinket, kan det kanskje ødelegge starten på ferien. Forsikringen du har i kortet ditt erstatter utgifter til nødvendige klær, toalettsaker og sportsutstyr for å gjennomføre reisens hovedaktivitet for inntil 15.000 kroner per sikret, eller maksimalt 40.000 kroner når flere sikrede reiser sammen.

Betaler du med World Elite-kortet ditt når du leier bil, er det ikke nødvendig å betale for egenandelsforsikringen som bilutleieselskapene tilbyr.
Fullstendige forsikringsvilkår

LoungeKey

De fleste utenlandsturer begynner ofte fra en nærliggende flyplass. I sommerferien er det som regel flere reisende enn vanlig. Dette fører til at man i mange tilfeller må møte opp i god tid før avgang. Hva skal man benytte all den tiden til? Shopping, mat og venting er stort sett aktivitetene som tilbys på norske flyplasser. Og ventingen tilbringes ofte i en litt dårlig stol eller stående utålmodig rundt gaten.

Ønsker du det litt mer behagelig, anbefaler vi på det varmeste å benytte seg av enten OSL-loungen på Gardermoen, Bergen lounge på Flesland eller North Sea lounge på Sola. World Elite-kortet fungerer som inngangsbillett og gir deg og en medreisende gratis inngang. Her kan du slappe av i rolige omgivelser, nyte et lett måltid, noe godt å drikke, lese en avis eller surfe på internett i en rolig og stressfri atmosfære før du reiser videre. 

Husk også at du gjennom World Elite-kortet og LoungeKey har tilgang til over 1000 flyplasslounger rundt om i verden. Laster du ned LoungeKey-appen, får du full oversikt over de forskjellige loungene som du kan benytte deg av ved eventuelle mellomlandinger eller på hjemreisen. Det er gratis inngang for kortinnehaver og en gjest her også.

Hertz President’s Circle

Når du har kommet frem til feriedestinasjonen, er du trolig ikke den eneste turisten som har behov for en leiebil. I stedet for å måtte stå i en lang kø for å hente ut bilen, kan du som private banking-kunde i Handelsbanken få gleden av President’s Circle-medlemskap hos Hertz. Dette medlemskapet gir deg en rekke fordeler, som blant annet at du slipper å stå i l kø. Du kan gå rett til bilen gå til en egen fast track-skranke. I tillegg er det standard oppgradering med en bilgruppe ved tilgjengelighet, og gratis tilleggssjåfør (begrenset til ektefelle/partner).

Ta kontakt med private banking-rådgiveren din dersom du ikke har registrert deg som President’s Circle-medlem. Rådgiveren din kan hjelpe til med registering av tjenester du eventuelt mangler tilgang til.

Concierge Service

Mastercard Concierge Serivce kan hjelpe deg med å gjøre livet hjemme, og ikke minst på reise litt enklere. De har døgnåpent og et stort kontaktnett. De er godt kjent, og har kvalitetssikret forskjellige aktører rundt om i hele verden innenfor en rekke områder. De kan hjelpe deg med å bestille bord på en spesiell restaurant, eller gi gode tips basert på dine preferanser. Du kan få billetter til en unik konsertopplevelse, idrettsarrangement eller få hjelp til å skreddersy hele ferien om du ønsker det.  

Ta kontakt med Concierge Service allerede nå om du ønsker gode tips eller hjelp til booking i forbindelse med årets sommerferie.

Det kan være smart å lagre telefonnummeret til Handelsbanken Private Banking +47 22 39 76 50 (tast 2 for Concierge Service), slik at det er lett tilgjengelig om du skulle trenge det. Du finner også telefonnummeret på baksiden av World Elite-kortet. Alternativt kan du sende en forespørsel på e-post: handelsbanken@concierge-mc.com

Flight Park

Reiser du fra Gardermoen og ønsker å benytte bil for å komme deg til og fra, er Flight Park et meget godt alternativ. Ved avreise leverer du bilen på korttidsparkeringen rett utenfor avgangshallen, og ved ankomst hentes bilen på samme sted. Det er smidig, kort vei og utrolig behagelig når man skal ut å reise med mye bagasje. Ikke minst er det rimelig sammenlignet med andre parkeringsalternativer. I tillegg er du med World Elite-kort ditt sikret 15 % rabatt. Med Flight Park slipper du å lete etter ledige parkeringsplasser, og  frakte bagasje og barn fra parkeringsområdene til terminalen. Ønsker du i tillegg fulladet batteri, nyvasket bil, utføre EU-kontroll eller andre tjenester, så kan dette også avtales og utføres mens du er på ferie.

Vi ønsker deg en fin og behagelig sommerferie. Riktig god sommer!

Private Banking | Handelsbanken

Relaterte artikler

4 min

Bank for en bedre verden?

Hvordan kan en bank bidra til en litt bedre verden? I Handelsbanken ønsker vi å bruke rollen vår til det. Aller mest kan vi få til om vi låner ut og investerer penger på ansvarlig vis. Vi kaller det ansvarlig finansiering og ansvarlige investeringer. Men hva betyr det? Les mer ›