Handelsbanken blir ny co-hovedsponsor for Casper Ruud

Handelsbanken blir ny co-hovedsponsor for tennisspilleren Casper Ruud. – Ruud og Handelsbanken er en perfekt match. En dedikert og langsiktig spiller slår seg sammen med en dedikert og langsiktig bank, sier assisterende landsjef Christian Dahl i Handelsbanken.

Publisert 7. mars 2024

Det nye samarbeidet gjelder fra i dag og tre år fremover. Handelsbanken-logoen vil blant annet bli synlig på pannebånd og caps under kamper. Det vil også bli gjort samarbeid knyttet til markedsføring og arrangementer.

– Jeg er veldig stolt over at Handelsbanken vil jobbe sammen med oss i Team Ruud i årene som kommer, sier Casper Ruud, som nå er på plass for turnering i Indian Wells i California.

– Jeg har lenge vært en svært fornøyd kunde av Handelsbanken, og liker det banken står for. Derfor var Handelsbanken en vi virkelig ønsket å jobbe med, sier Casper Ruud.

Casper Ruud
– Jeg har lenge vært en svært fornøyd kunde av Handelsbanken, og liker det banken står for. Derfor var Handelsbanken en vi virkelig ønsket å jobbe med, sier Casper Ruud.
Foto: Team Ruud

Perfekt match

Team Ruud beskriver samarbeidet som en perfekt match:

– Vi så fort at Handelsbanken var en perfekt partner. Vi passer sammen, sier manager Tina Falster i Team Ruud.

– Vi har felles verdier når det gjelder å jobbe langsiktig, grundig og med tydelige mål. Begge er vi også fullt ut dedikerte til det vi gjør, enten målet er å utmerke oss på tennisbanen eller skape de aller beste kundeopplevelsene, sier Falster.

Fornøyd kunde ga sponsorsamarbeid

Handelsbanken gleder seg over at det her var tilfredsheten med kundeforholdet til Handelsbanken som la grunnlaget for samarbeidet. Handelsbanken har Norges mest fornøyde kunder i bedriftsmarkedet og nest mest fornøyde kunder i privatmarkedet (EPSI, 2023).

– Det er gledelig at fornøyde kunder ikke bare gir oss flere kunder, men også tilgang på svært attraktive samarbeidspartnere, sier assisterende landsjef Christian Dahl i Handelsbanken Norge.

Christian Dahl
– Ruud og Handelsbanken er en perfekt match. En dedikert og langsiktig spiller slår seg sammen med en dedikert og langsiktig bank, sier assisterende landsjef Christian Dahl i Handelsbanken. Foto: Bård Gudim

Del av langsiktig satsning

Handelsbanken har en offensiv strategi for vekst i det norske privatmarkedet, og satser målrettet på privatpersoner med større og mer komplekse økonomier. Private banking-tilbudet står sentralt i satsningen.   

– Casper Ruud og det han står for passer perfekt inn i denne satsningen i privatmarkedet. Han er en imponerende idrettsutøver som står for gode verdier, har en stor tilhengerskare – og har oppnådd fantastiske resultater i unge år. Vi gleder oss til å jobbe sammen med ham og teamet i årene som kommer, sier Dahl.  

Skal bidra til merkevarebygging

Med Handelsbankens vekstambisjoner i privatmarkedet, skal banken også ta en synligere posisjon i Norge.

– Vi har ligget lavt i mange år og vokst gjennom fornøyde kunder som setter pris på personlig oppfølging og anbefaler oss videre. Fremover vil vi bli mer synlige gjennom å investere i merkevaren Handelsbanken. Casper Ruud representerer kvalitet og dedikasjon – som oss, og blir nå med oss på denne reisen, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Lars N. Sæthre. 

Om Casper Ruud:
Casper Ruud (24) er profesjonell tennisspiller og en av Norges fremste idrettsutøvere. Ruud har imponert på internasjonal nivå og etablert seg som en av verdens beste spillere, med totalt tre finaler i Grand Slam-turneringer og ti ATP-titler. I 2023 stemte ATP-spillere Ruud frem til fair play-prisen – og han fikk prisen «Årets forbilde» på Idrettsgallaen. Han er denne uken rangert blant de ti beste spillerne på ATP-touren. www.casper-ruud.com

Om Handelsbanken: Handelsbanken i Norge er en av landets ledende banker både i privat- og bedriftsmarkedet. I Norge har Handelsbanken 314 milliarder NOK i utlån. Handelsbanken er representert i hele landet med 38 bankkontorer og mer enn 1000 ansatte. I tillegg til tradisjonell bankvirksomhet, tilbyr Handelsbanken tjenester innen private banking, family office, livsforsikring, kapitalforvaltning og verdipapirer (rente og valuta, aksjemegling, corporate finance). Handelsbanken i Norge er en del av Svenska Handelsbanken. Banken ble etablert i 1871. Hovedkontoret ligger i Stockholm. Banken er notert på Stockholm Børs. www.handelsbanken.no

Ytterligere informasjon:
Lars N. Sæthre, markeds- og kommunikasjonsdirektør, tlf. 920 16 566, lars.saethre@handelsbanken.no
Tina Falster, manager Team Ruud, tlf. 99209200, tina@teamruud.no
 

Relaterte artikler