Handelsbanken Insight: Ny finansiell plattform for alle bedrifter

Handelsbanken i Norge tilbyr nå en ny finansiell plattform til alle bedriftskunder, Handelsbanken Insight. Plattformen lar bankens bedriftskunder, både store og små, bygge sitt eget dashboard når de logger seg inn.  Med denne løsningen tar vi et stort steg i å gjøre hverdagen enklere for kundene våre, sier Annika Hanneborg i Handelsbanken. 

1. oktober 2020

For mange har nettbanken for bedriftskunder bare vært en oversikt over kontoer og transaksjoner. Med personaliserte dashboard kan nå eiere, ledere, treasury, økonomisjefer og regnskapsmedarbeidere skreddersy akkurat den informasjonen de ønsker seg på skjermen foran seg – alt fra valuta og trade finance til gode likviditetsoversikter.

– Vi møter økende konkurranse fra ikke-finansielle aktører, som i stadig større grad er i ferd med å utvikle løsninger som konkurrerer både direkte og indirekte med funksjonaliteten i den tradisjonelle nettbanken. Med Handelsbanken Insight ligger vi langt fremme når det kommer til utvikling og gir bedriftskundene våre muligheter de ikke har hatt tidligere, sier Dag Tjernsmo, administrerende direktør for Handelsbanken i Norge.

Les mer om hva Handelsbanken Insight kan hjelpe bedriften din med her!

«Avhengige av å levere gode, digitale tjenester»

Nå får alle Handelsbankens bedriftskunder muligheten til å bli møtt av en fleksibel og dynamisk plattform som de selv kan bygge og skreddersy etter egne behov når de logger seg inn i nettbanken for bedrifter. Dashboard-løsningen er utviklet av TietoEVRY med CoCoNet som underleverandør, i samarbeid med Handelsbanken. Målet er at alle bankens bedriftskunder etter hvert skal kunne benytte den nye løsningen. Det gjør det enklere å få jobben gjort og sparer tid. Samtidig kan hver enkelt samle sine mest brukte funksjoner i ett og samme skjermbilde – og tilpasse oversikten til egen bruk.

– Vi er avhengige av å levere gode, digitale tjenester for å være relevante for kundene våre og fortsatt kunne ha noen av Norges mest fornøyde bedriftskunder. Oppskriften vår er førsteklasses digitale løsninger kombinert med kanskje landets beste rådgivning. Handelsbanken Insight løfter det digitale bedriftstilbudet vårt opp i elitedivisjonen på det norske markedet, sier Tjernsmo.

Handelsbanken Insight blir nå tilgjengelig for alle Handelsbankens bedriftskunder.

Gjør bedriftens informasjon mer tilgjengelig i Handelsbanken Insight

Annika Hanneborg, som er leder for produkt- og forretningsutvikling i Handelsbanken, forteller at de første norske kundene som har sett den nye løsningen mener at plattformen er svaret på mange av de utfordringene de står overfor i dag:

– Det er veldig hyggelig å kunne tilby en ny dashboard-løsning som virkelig gjør en forskjell for kundene i deres hverdag. Bedriftskundene vil oppleve at det blir enkelt å lage egne oversikter med sine favorittfunksjoner. De får en tydelig oversikt som gjør det mulig å ta bedre økonomiske beslutninger. Og ikke minst sparer det dem for mye tid i arbeidshverdagen.

Løsningen er en plattform som hjelper bedriftskundene våre med å få bedre oversikt og jobbe mer effektivt, og som også skal optimaliseres fortløpende.

– Vi møter bedriftens ønske om effektiv tilgang og visning av informasjon, som økonomiavdelinger bruker tid på i dag. Data som man tidligere kunne få tilgang til i forskjellige bilder og systemer, trekkes nå frem i én oversikt som videre gir tilgang til dybdeinformasjon. Plattformen passer både til større og små bedrifter, og er tilpasset ulike roller på kundesiden, eksempelvis eiere, CFO eller økonomisjef, for å møte individuelle behov for data og analyse.

Ta kontakt med rådgiveren din for å få tilgang til Handelsbanken Insight

Finn ut mer om hvordan du kan få mest mulig ut av Insight, og tilpasse den finansielle plattformen etter behovene dine.

Disse korte videosnuttene viser deg hvor raskt og enkelt det er!

Relaterte artikler