Årsoppgjøret: Nyttige tips i Nettbedrift

Bedrift < 1 min

I forbindelse med årsoppgjøret er det mange kunder som tar kontakt med oss i Handelsbanken. Her er svar på de vanligste spørsmålene vi mottar.

Oppdatert 21.12.23

Året nærmer seg slutten, som betyr at det er tid for årsoppgjøret. Her har vi samlet noen nyttige tips til alle kundene våre som jobber med Nettbedrift. Les hvordan bruker- og kontotilganger administreres, og hvor tilgang til årsoppgaven ligger.

Redigering av brukere og tilganger

Den administrasjonsansvarlige i Nettbedrift kan se brukere og deres kontotilganger under fanene «Administrasjon» -> «Brukere».

Administratorer kan her legge til nye brukere. Etter ny bruker er aktivert kan denne logge seg på med BankID.

Under «Brukere» kan du også endre kontotilganger til eksisterende brukere, og slette brukere som ikke lenger skal ha tilganger.

Merk: Administrator har kun rettigheter til å slette brukere, men kan ikke slette andre administratorer. Dersom en administrator skal slettes, må du kontakte bankkontoret ditt, eller din kundeansvarlige.

Oversikt over brukere med tilgang til kontoer

For å få oversikt over brukernes tilganger til kontoer, velg følgende alternativer:

«Konto og kort» -> «Kontooversikt». Klikk på «Aktuell konto» og velg «Detaljer». Her får du tilgang til valgene «Tilganger», samt «Oversikt over brukere med tilganger til konto».

Tilgang til årsoppgaver

For tilgang til årsoppgaver, klikk på «Post og info» -> «Søk i arkiv», og deretter «Årsoppgave» fra menyen «Type».

NB: For å få tilgang til denne rapporten i dette søket, kreves det at bruker minimum er klassifisert med tilgangen «innsyn» på samtlige konti til et selskap. Dersom bruker ikke har denne tilgangen må denne tildeles av administrator i Nettbedrift.

For å finne andre relevante rapporter som er tilgengelige for alle, som for eksempel kontoutskrifter, kundemeldinger, renteoppgaver, lånedokumenter og så videre, klikker du inn på «Post og info» -> «Søk i arkiv».

Relaterte artikler